Przeniesienia z innych uczelni na studia I i II stopnia oraz jednolite studia magisterskie (2024/25)

zmień rekrutację anuluj wybór

Oferta prezentowana na tej stronie ograniczona jest do wybranej rekrutacji. Jeśli chcesz zobaczyć resztę oferty, wybierz inną rekrutację.

Chemia i technologia żywności (s1, studia inżynierskie)

Szczegóły
Kod 06510202-KRK
Jednostka organizacyjna Wydział Chemii
Kierunek studiów chemia i technologia żywności
Forma studiów stacjonarne
Poziom kształcenia Pierwszego stopnia
Profil studiów ogólnoakademicki
Języki wykładowe polski
Czas trwania 3,5 roku (7 semestrów)
Wymagany dokument
  • Dokument potwierdzający posiadanie wykształcenia średniego
  Zadaj pytanie
Obecnie nie trwają zapisy.

Minione tury w tej rekrutacji:
  • Tura 1 (02.07.2024 00:00 – 13.09.2024 23:59)

szczegółowy opis kierunku