Kod | 06510305-3S-KRK |
---|---|
Jednostka organizacyjna | Wydział Chemii |
Kierunek studiów | chemia |
Forma studiów | stacjonarne |
Poziom kształcenia | Drugiego stopnia |
Profil studiów | ogólnoakademicki |
Języki wykładowe | polski |
Limit miejsc | 10 |
Czas trwania | 1,5 roku (3 semestry) |
Wymagany dokument | |
Zadaj pytanie |
-
Rekrutacja śródroczna na semestr letni 2024/25
Tura 1 (20.12.2024 00:00 – 18.02.2025 14:59)
Wymagania wstepne
O przyjęcie mogą ubiegać się kandydaci, którzy posiadają tytuł inżyniera, magistra lub równoważny jednego z kierunków studiów: chemia i technologia żywności, materiały współczesnych technologii, inżynieria chemiczna, technologia chemiczna, technologia żywności i żywienia człowieka, inżynieria materiałowa, inżynieria środowiska, biotechnologia oraz innych pokrewnych.
Zasady kwalifikacji
Kandydaci przyjmowani są na podstawie złożenia wymaganych dokumentów.