Kod | 06550305-KRK |
---|---|
Jednostka organizacyjna | Wydział Chemii |
Kierunek studiów | chemia |
Forma studiów | stacjonarne |
Poziom kształcenia | Drugiego stopnia |
Profil studiów | ogólnoakademicki |
Języki wykładowe | angielski |
Limit miejsc | 10 |
Czas trwania | 2 lata (4 semestry) |
Wymagany dokument | |
Zadaj pytanie |
opłata za studia dla obywateli polskich
Zasady kwalifikacji
O przyjęcie mogą ubiegać się kandydaci, którzy posiadają: tytuł licencjata, inżyniera, magistra lub równoważny kierunku chemia, chemia i technologia żywności, chemia żywności, chemia i analiza żywności, technologia żywności i żywienia człowieka, materiały współczesnych technologii, biologia, biotechnologia, ochrona środowiska, farmacja, kosmetologia, inżynieria materiałowa, technologia chemiczna, inżynieria biomedyczna, inżynieria chemiczna, inżynieria środowiska lub inne pokrewne.
Kandydaci przyjmowani są na podstawie złożenia wymaganych dokumentów.