Kod | 06550305-KRK |
---|---|
Jednostka organizacyjna | Wydział Chemii |
Kierunek studiów | chemia |
Forma studiów | stacjonarne |
Poziom kształcenia | Drugiego stopnia |
Profil studiów | ogólnoakademicki |
Języki wykładowe | angielski |
Limit miejsc | 10 |
Czas trwania | 2 lata (4 semestry) |
Wymagany dokument | |
Zadaj pytanie |
-
Rekrutacja na studia I i II stopnia oraz jednolite studia magisterskie w języku angielskim (2025/26) - kandydaci cudzoziemcy
Tura 2 (01.07.2025 09:00 – 15.07.2025 23:59)
opłata za studia dla obywateli polskich
Zasady kwalifikacji
O przyjęcie mogą ubiegać się kandydaci, którzy posiadają: dyplom licencjata, inżyniera, magistra lub równoważny uzyskany na kierunku chemia, chemia i technologia żywności, chemia żywności, chemia i analiza żywności, technologia żywności i żywienia człowieka, materiały współczesnych technologii, biologia, biotechnologia, ochrona środowiska, farmacja, kosmetologia, inżynieria materiałowa, technologia chemiczna, inżynieria biomedyczna, inżynieria chemiczna, inżynieria środowiska lub inne pokrewne.
Kandydaci przyjmowani są na podstawie złożenia wymaganych dokumentów.