| Kod | 06510305-3S-KRK |
|---|---|
| Jednostka organizacyjna | Wydział Chemii |
| Kierunek studiów | chemia |
| Forma studiów | stacjonarne |
| Poziom kształcenia | Drugiego stopnia |
| Profil studiów | ogólnoakademicki |
| Języki wykładowe | polski |
| Limit miejsc | 20 |
| Czas trwania | 1,5 roku (3 semestry) |
| Wymagany dokument | |
| Zadaj pytanie | |
Zasady kwalifikacji
O przyjęcie mogą ubiegać się kandydaci, którzy posiadają tytuł: inżyniera lub dyplom równoważny uzyskany na kierunku chemia i technologia żywności, materiały współczesnych technologii, inżynieria chemiczna, technologia chemiczna, technologia żywności i żywienia człowieka, inżynieria materiałowa, inżynieria środowiska, biotechnologia oraz inne pokrewne.
Kandydaci przyjmowani są na podstawie złożenia wymaganych dokumentów.

