| Code | 06550305-KRK |
|---|---|
| Organizational unit | Faculty of Chemistry |
| Field of studies | Chemistry |
| Form of studies | Full-time |
| Level of education | Second cycle |
| Educational profile | academic |
| Language(s) of instruction | English |
| Admission limit | 10 |
| Duration | 2-year studies (4 semesters) |
| Required document | |
| Ask a question | |
opłata za studia dla obywateli polskich
Zasady kwalifikacji
O przyjęcie mogą ubiegać się kandydaci, którzy posiadają: dyplom licencjata, inżyniera, magistra lub równoważny uzyskany na kierunku chemia, chemia i technologia żywności, chemia żywności, chemia i analiza żywności, technologia żywności i żywienia człowieka, materiały współczesnych technologii, biologia, biotechnologia, ochrona środowiska, farmacja, kosmetologia, inżynieria materiałowa, technologia chemiczna, inżynieria biomedyczna, inżynieria chemiczna, inżynieria środowiska lub inne pokrewne.
Kandydaci przyjmowani są na podstawie złożenia wymaganych dokumentów.

